TOTS ELS NOSTRES TALLERS

Al centre hi trobareu una aula de nutrició pràctica on es duen a terme tallers participatius per grups d’interès:

ALIMENTACIÓ SALUDABLE: idees pràctiques per cuinar les verdures de temporada,  plats únics equilibrats, sopars ràpids, esmorzars i berenars diferents i begudes nutritives. A més a més parlem de com organitzar la compra setmanal i el rebost.

APRIMAR: Estratègies per fer verdures i amanides atractives i lleugeres, aliments proteics originals, postres especials poc calòriques i diferents opcions d’esmorzars i berenars saciants i trucs per calmar la gana i l’ansietat.

image1
paprika-4673065_960_720

ALIMENTACIÓ VEGETARIANA: Practicarem receptes i menús que equilibrin quantitats i qualitat de proteïna,  de ferro, de vitamines essencials i de Calci per tenir tota l’energia prescindint dels aliments d’origen animal.

NENS DE 10 A 15 ANYS:  Els nens aprendran a preparar aliments d’origen vegetals de manera senzilla i original, berenars diferents, begudes vitamíniques i àpats especials associats al seu esport preferit.

PARES I FILLS MENORS DE 10 ANYS:  Receptes saludables per cuinar a 4 mans, prepararem un  menú complert, saludable i divertit apte per petits i grans.

image0
running-573762_960_720

ESPORT I FITNESS:  receptes adequades per als diferents esports, àpats pre i post competitius, begudes energètiques, recuperadores i hidratants, snacks casolans per esports de llarga durada.

SALUD CARDIOVASCULAR:  receptes gustoses baixes en sal i greixos saturats, menús rics en omega 3  i fibra  receptes pròpies de la dieta mediterrània (patrimoni de la humanitat).

person-3553814_960_720
vegetables-1650125_960_720

DIABETIS: receptes controlades en carbohidrats , combinacions d’aliments amb index glicèmic baix , idees d’esmorzar i berenars «sense sucre».

  •  Al Facebook hi trobareu el calendari detallat dels tallers mensuals.
  • La durada aproximada és de 1h 30′ tallers pràctics i participatius.